Reklama:
Skladem opět všechny příchutě!
100 % Whey Protein v akci 1+1
Náš nejprodávanější protein. Více zde.

Kings of the Bench 2006

Ronnie.cz > Powerlifting > Soutěže

Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.
Názory, které větší část čtenářů považuje za kvalitní:
+5 hlasů bxl.be - je velice zavadejici prepocitavat to na procenta vsichni ..
+5 hlasů dunnoWayne - ..když rozebíráte ten doping. Kreatin nepřidá 30% ? To je ..
+5 hlasů dunnoWayne - ...píšu o kreatinu ale je spoustu podobných doplnku, legál..
+3 hlasy Lifting - Doping dá 30 - 60% na výkonu? To se tedy omlouvám za ten v..
+3 hlasy drlift_ - Nekomu dela sypacka fakt hodne. Videl jsem kluka co mu jen..

Hodnocení: 0
CIZOPASNIK
Vloženo: 13:33:05, 07.07.2010 | profil autora
Je to nesmirne zajimave, uz si nebudu davat rano rustak ke kakau, abych nebyl pozitivni, az me chti dopravaci cestou do prace. No a tim bych tohle tema asi uzavrel :)

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 13:23:08, 07.07.2010 | profil autora
..,nez spousta jinych kravin,co se tu objevuji,hlavne pro ty,co chteji urychlit svou vykonnost!Zrovna pro tebe by to mohlo byt zajimave.

Hodnocení: 0
CIZOPASNIK
Vloženo: 10:21:39, 07.07.2010 | profil autora
Myslim si, ze z toho delas az prilis velkou kovbojku. Nech dopingove komisare at delaji svoji praci a sportovce at zvedaji a nerobirej porad dokola kdo, co, kolik, proc, jak. Je to zbytecne a zminovat to snad u kazdeho clanku o silovych vykonech opravdu nema smysl.

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 09:47:30, 07.07.2010 | profil autora
...a zjistil si pres zdroj z dop. laboratore,ze rustak se da zjistit dve hodiny po aplikaci,ne pozdeji.To nepisu,abych rozpoutal diskusi,jen aby bylo jasno,ze krevni testy se daji osidit,napr. aplikace 2x tydne ma enormni ucinek,tak neoblbujte lidi na forech,protoze po zdokonaleni testu bude ostuda Vas, nekterych radobymistru rekordmanu, kolosalni.Testovani na rustak je v pocatcich,stejne jako bylo kdysi na AS.Krevni testy se delaji po celem svete nekolik let a zatim capli jen jednoho.Staci si to soupnout pred spanim a je pokoj,v noci dopingovka neprijede.A ted mudrujte,sportovci.

Hodnocení: +1
drlift_
Vloženo: 06:45:40, 01.07.2010 | profil autora
No ale na druhou stranu se ne nadarmo rika, priklady tahnou a ze jsou sportovci pro mlady kluky priklady je asi bez debat. Dospely clovek by si to uz samozrejme mel dokazat prebrat, ale u mladych kluku o tom celkem pochybuju...

Kazdopadne pokud nekdo sype a sportuje v netestovane federaci, prip.si cvici sam pro sebe je to jeho vec...

Hodnocení: +1
Pepa
Vloženo: 16:13:34, 30.06.2010 | profil autora
Ja teda powerlift nejak nesleduju a je mi to celkem jedno ale ten oblek to je z ceho? Nejaky neopran nebo tak neco? Prijde mi to jako ze nemuze ani zapazit a kdybych si z hrudniku smerem na ruce natahl pruziny ktery uzvednou 100kg, taky pak zvednu o 100 kg vic...

Je to trochu troufale ale prijde mi to tak ze jde jen o vetsi cislo na cince stuj co stuj.

Hodnocení: +2
bxl.be
Vloženo: 15:54:44, 30.06.2010 | profil autora
a za par let si budou lidi tukat na hlavu,proc nekdo bral AS ,ani nevite jak mne bavi lidi,kteri sypou a vlastne vsechny okolo a hlave sebe same presvedcuji,ze to tak neni,ze jsou proste tak dobri a geneticky obdareny.Ale jsou vyjimky ktri to priznaji nebo jsou tak geneticky obdareny (viz odkaz )a nebo jsou to proste drici ale ty vetsinou okoli neresi. Vlastne pouziti ,tribullus terrestris, tim take zvednete hladinu testosteronu a(sypka ) to neni no vina je spise ten,kdo vymyslel jaka hladina je uz moc a jaka je ok,no a snat je jasne, pro koho je ten limit prinosem a komu se nebude libit tento odkaz asi se uz tolik creatinu v budoucnu neproda, nebudme oslove :-) http://www.osel.cz/index.php?clanek=818

Hodnocení: -1
ygg
Vloženo: 14:12:20, 30.06.2010 | profil autora
pokud by ses dovzdělal ty, tak překvapivě zjistíš, že tyhle pojmy se mění jednak v čase, jednak si je každé společenství vysvětluje jinak...konec konců, ve svém věku bys měl mít s těmi neochvějnými jistotami a pravdami na věčné časy, a pro všechny, celkem zkušenost.

A než se do toho pustíš, bo to bude evidentně nadlouho:-)), mi můžeš zkusit vysvětlit, čím se provinil třeba proti té tebou zmiňované slušnosti či poctivosti někdo, kdo nesoutěží, ale přesto si `sjede` nějakou kůru, nebo si před trenálem dá trochu efka.

To Lifting ... jednak zase `druhá strana` něco vymyslí, jako vždycky, jednak to bylo myšleno obecně a abstraktně. Například fakt, že nikdy nic nečórnul z regálu v TESCU by kdokoli z nás prokazoval dost blbě

Hodnocení: 0
Lifting
Vloženo: 14:02:15, 30.06.2010 | profil autora
Tak znovu, ty testy na Gh se už u nás dělají. Prachy na to asi jsou, když si můžou dovolit přijít za náma na Olymp 14x do roka a odebrat pokaždé 8 lidí najednou. Odběry krve se dělaly u nás (vzpěračů) zatím 3x (mimo soutěžní) z čehož já byl 2x, protože jsem tu jednou nebyl. A ne proto, že bych se chtěl vyhnout, ale protože jsem byl v té době zrovna na soutěži. Jeden odběr byl v listopadu a druhý někdy na přelomu února/března v přípravě na ME.

Hodnocení: 0
CIZOPASNIK
Vloženo: 13:40:55, 30.06.2010 | profil autora
Spatna uvaha. Dopujici sportovec te k necemu nuti? jde za tebou, nabidne ti plnou hrst bobuli a rekne ti `tohle si musis vzit, pak budes lepsi nez ja`? Myslim ze skutecne ne. Je to svobodna volba kazdeho, kazdy musi zvazit jestli mu to za to stoji, co mu to, co mu to muze pripadne vzit atd. Kazdy inteligentni clovek ma moznost to zvazit a rozhodnout se, takze zadny natlak tu neni. nechapu tvuj pohled z pozice sportovce, ktery dela svuj sport spise na takove rekreacni urovni. Kdyby te to zivilo, kdybys bojoval o predni umisteni na soutezich a financni premie, ktere ti zajisti pohodlny zivot, tak to tvoje misty az fanaticke zaujeti v tomhle smeru pochopim, ale ja myslel ze ty si jdes zazavodit protoze te to bavi a mas ten sport rad.

A divaci? Divaci chteji videt rekordy, maximalni vykony, nezajima je jak se k tem vykonum sportovci dopracovali. Samozrejme si ale radi odplivnou, kdyz zjisti, ze ten clovek snad nedejboze vzal neco, co neni dovolene a kdyby zakazali detsky presnidavky a nekdo si ji dal pred zavodem, tak budou piskat a nadavat do fetaku taky :)

Hodnocení: 0
Lifting
Vloženo: 13:40:25, 30.06.2010 | profil autora
Krevní testy se v dnešní době už obejít nedají Mají to tak promakané, že zpětná detekce látek je daleko vyspělejší než třeba před 5 lety.

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 13:39:46, 30.06.2010 | profil autora
...dovzdelej se sam,zacni vyrazy-slusnost,poctivost,moralka a pod.,verim,ze ti to pujde,sorry!

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 13:28:48, 30.06.2010 | profil autora
...nez se bude testovat i u nas,to utece vody,o tom 1. pripadu vim,ale zprava do budoucna je to dobra.Cizo,kdyz jako mladej narazis na rekordmana,budes chtit byt jako on,se vsim,co k tomu patri.Budes tedy riskovat zdravi,protoze to bez toho tak dobre nepujde.V tom tkvi nebezpeci dopingu,to je to svinstvo,ktere ublizuje!Talentovany silak bezneho divaka nadchne i bez sypky,protoze oproti bezne nesportujici populaci bude jeho vykon vyjimecny.Divaci dopujici sportovce nepotrebuji,to je slaba berlicka!

Hodnocení: +1
ygg
Vloženo: 13:20:59, 30.06.2010 | profil autora
Tak mně to čisté sportování asi vydrží, jsem na něco jiného moc starej, lakomej, a poslední co mi v životě ještě chybí, je se zase montovat do nějakých organizovaných soutěží:-))))

Jinak čti pořádně...vinu ne vždy prokážeš, ale prokázat ji lze. Nevinu prokázat nelze, protože i při negativním vysledku testu nikdy nebudeš vědět, zda dotyčný nesypal vůbec, nebo sypal chytře . Takže opakuji, kdo testy prošel, je prostě čiytý, pokud nejsi schopen konkrétně a nezpochybitelně prokázat opak.

`Dopovat je,z hlediska obecne moralky,krivarna a zdravotni riziko,to co tu pises neni o pravu osobni volby,ale o anarchii proti spolecenskemu radu.` ... mohl bys mi laskavě sdělit, kde najdu tu definici obecné morálky a pak ještě uřesnit, který společenský řád máš na mysli a jaké jsou jeho atributy, se kterými je samotné užívání dopingu v rozporu? Děkuji uctivě.

Jo, a komu zloději ... zloděje pokud chytí, a prokáží mu vinu, zavřou (možná ), bo spáchal trestný čin. Sypat trestné není, takže .... takže sis vybral hooodně blbý příklad.

Hodnocení: 0
Lifting
Vloženo: 13:19:50, 30.06.2010 | profil autora
Mimochodem ty testy se dělají už i u nás... Začalo to vloni v listopadu když nám poprvé odebírali krevní vzorky.

Hodnocení: +1
CIZOPASNIK
Vloženo: 13:18:45, 30.06.2010 | profil autora
Fajn, v testovane federaci ma ten co doping uziva nefer zvyhodneni oproti tem, co ho neuzivaji, to je jasne, to nemusime resit, od toho jsou tu testy a postihy pro pozitivni zavodniky. A v netestovanych federacich? Cim se tam zavodnici uzivajici doping tak straslive provinuji? Jake straslive krivarny se dopousteji a komu tak strasne ublizuji? Asi divakum, kteri chteji videt dalsi a dalsi prekonavani rekordu? Nebo komu vlastne? Zajima me tvuj nazor

Hodnocení: +1
drlift_
Vloženo: 13:12:37, 30.06.2010 | profil autora
presne tak. Tusim ze jako prvniho na rustak chytli nejakeho anglickeho ragbistu....

Hodnocení: 0
Lifting
Vloženo: 13:09:39, 30.06.2010 | profil autora
Nezjistitelnost růstového hormonu je už minulost. Růstový hormon se už zjistit samozřejmě dá.

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 13:07:48, 30.06.2010 | profil autora
...ani vinu neprokazes,kdyz nejsou prachy na testy,vybira-li se namatkove.Tva retorika odpovida Cizove-zeptas a odpovis si sam,odpoved podsunutou jinemu hned odsoudis,to je srandovni.Tohle je diskusni forum,v diskusi kazdy hlasa svoje,tim se montuje ostatnim do jejich sveta,obecna rovina toho,co je a neni spravne, musi existovat!To by zlodej mohl chvalit ci tolerovat ostatnim,ze nekradou a sam by krast mohl?Dopovat je,z hlediska obecne moralky,krivarna a zdravotni riziko,to co tu pises neni o pravu osobni volby,ale o anarchii proti spolecenskemu radu.At ti to ciste sportovani vydrzi.

Hodnocení: 0
mysH
Vloženo: 13:06:43, 30.06.2010 | profil autora
mistr demagogie

Hodnocení: 0
ygg
Vloženo: 12:51:08, 30.06.2010 | profil autora
Ad dresy ... všechno stojí dneska prachy, to není argument. Nahatej a zadarmo můžeš tak maximálně plavat ve Veselí na pískovně .

Ad doping ... je to tvůj názor, ty jej zastávej dál, a žij podle něj. Pohoda. Ale v obecné rovině se zase druhým nemontuj do toho, že třeba oni mají jiný názor, a také, stejně jako ty, podle něj žijí. Tohle hlásání jediné víry pravé mi je fakt silně proti srsti. A to jsem v životě nikdy nesypal a nějak se nechystám začínat.

Ad vzpírání ... trojbojařů chytili minimálně stejně jako vzpěračů, když chytili pár, tak to vlastně znamená, že sypou všichni, jen některé nechytli. Takže Lifting, bo je vzpěrač, automaticky sype, jen ho ještě nechytili, stejně jako automaticky sypeš jako lifter ty, a taky tě jen zatím nechytili. Boha jeho...to je logika . Prostě čistý/nasypaný může být vždy jen konkrétní jedinec, tyhle obecné závěry jsou na hovno.

Prostě a jednoduše...pokud ti vadí, že někdo soutěží v testované federaci a chytili jej (v netestované jej chytit mohou těžko), tudíž podváděl, chápu, že to kritizuješ, protože to opravdu je svým způsobem nečestné jednání a podvod. Pokud ale někoho nechytili, tak prostě je čistý, a byť jen náznakem tento fakt zpochybňovat, je křivárna .... protože jak známo, vina se prokázat dá, nevina se prokazuje dost blbě.

Hodnocení: -1
Lifting
Vloženo: 12:28:54, 30.06.2010 | profil autora
Ale já jsem přece v žádném z příspěvků nenapsal, ba ani nenaznačil že by Míra Pavlíček neměl být čistý

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 12:27:57, 30.06.2010 | profil autora
..ty si sam neco vymyslis,sam si odpovis,hned to odsoudis.Ale,kdyz ujistujes,mas asi osobni zkusenost s dopingem,to ja nemam,tak se nebudu prit.Yggu-k dresum se nshodnem,pomineme-li penize .Doping je podvod a riziko,nedobre pokriveni sportovnich hodnot,tecka.Ohledne Liftinga-navazet se zacal on,me by ani nenapadlo tu do neho ryt,proste da nacisto v 21 letech vic,nez jini se sypkou.Kecy o potrefene huse necham jinym,me jeho vykony fascinuji,jen u vsech super vykonu podotykam,ze maji cenu jen jsou-li ciste,to neni zadne podezrivani,jen konstatovani,za ktere nemuze ma zavist,ale krivactvi tech,co se snazi vyrovnat dopingem to,co nemaji v genech vuli drit.A vzpirani u nas po roce 2000 neni ciste,opravdu se staci podivat na dop. pripady za posl. 10 let!Ti cisti to maji potom z pohledu ostatnich tezsi,to nejde okecat!Cistemu sportu zdar!! .

Hodnocení: 0
ygg
Vloženo: 11:45:51, 30.06.2010 | profil autora
Ad dresy ... dresy jsou prostě součástí liftu, mohou se líbit, mohou se nelíbit, ale podmínky mají všichni stejné, takže tam jakoukoli nepravedlivost nevidím.

Ad doping ... doping sám o sobě je otázkou přesvědčení každého z nás, komu vadí, nic brát nemusí, komu ne, ať si poslouží. Někdo taky hodlá žít strikně podle Desatera, a druhý ne. Co má do toho kdo komu kecat a soudit jej. Doping ve sportovních federacích je věc jiná, ale jde vždy o jejich interní věc, a měla by se řešit v jejich rámci. Takže pokud se ti IPF něco nelíbí, řeš to tam, jinde nezávodíš, tak tě to nemusí trápit.

Ad Lifting ... zvedá co zvedá, nikdy jej nechytli, takže prostě bez jakéhokoli zpochybňování akceptuj, že je ČISTÝ. Cokoli jiného, včetně náznaků ohledně RH, je normální křiváctví. Co se nejmenovaného trenéra týče...to co bylo je prostě jednoznačné a nikdo se o to nemíní hádat. Ale logika `jednou zloděj - navždy zloděj` je silně diskutabilní, stejně jako si myslet, že trenéři v 80.letech uměli svěřencům jen ordinovat sypku, a o trénku jako takovém věděli prd.

Hodnocení: +1
CIZOPASNIK
Vloženo: 11:17:39, 30.06.2010 | profil autora
Z tvych prispevku mam pocit, ze jsi jeden z tech, kteri veri na existenci zazracnych bobuli, ktere staci jen spolknout a hned je clovek superman (viz naprosto absurdni vyroky `anabolika pridaji az 60% na sile` a podobne) :) Muzu te ujistit, ze takhle to opravdu nefunguje. Nebo si snad myslis, ze s anabolikama bys mel 1100kg trojboj? Ale notaaaaak :) Z prumerneho zavodnika neudelas bobulema svetovou extratridu a to nerikam v posmesnem tonu, ale jako konstatovani faktu.

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 11:06:05, 30.06.2010 | profil autora
...a jde to i bez urazeni,co?On by si mel kazdy predstavit,kolik asi da sam ve 47 letech.Verim,ze se daji dat slusne vykony bez,argumentovat monitoringem je vsak v dobe nezjistitelnosti rustoveho hormonu usmevne.Ale jak rikam,na nikoho neplivu,jen mam rad cisty sport.Lifter 750-v IPF jsi tolik z dresu urcite nevytezil!Jinak mas urcite pravdu.

Hodnocení: +1
Lifter750
Vloženo: 09:36:09, 30.06.2010 | profil autora
Vzpírání je pod monitoringem extremním, je dost nelogické argumentovat minulostí, která nesouvisí s přítomností. Výkyvy ve výkonu nezávisí pouze na AS on/off. Přírodní stimulanty, minerály, vitamíny, zastavení oxidace, legální doplňky často udělají větší efekt než požívání AS bez rozmyslu (s velkou oxidací tj. se současnou katabolizací) a současného nepohlídání si základních suplementů. Viz propad `formy` a výkonu po maximální oxidaci (stresové impulsy-rozchod,rozvod,umrti blizkych). Tj. snížím-li katabolizaci, nemusím hrotit anabolizaci. Vyšší výtěžnost z dresu souvisí spíše s rezervami v tréninku. Pro mě 80-100 kg dostaných z dresů neuspokojující. 220/310. Inzer-X patří mezi jedny z nejlepších dresů, tam problém nebude.

Hodnocení: +5
dunnoWayne
Vloženo: 09:14:51, 30.06.2010 | profil autora
...píšu o kreatinu ale je spoustu podobných doplnku, legálních. V těch procentech si uvědomte že doplněk a doping mám na mysli jak dovede zkompletovat ty tři veličiny o kterých jsem psal v jednom těle a jak ho dokáže využít protože zduraznovat že je každej jinej píšu opravdu nerad....tím pádem je nesmysl přepočítat nějaký % užitku z dopingu s % ve výkonu. doping nepozná že právě benchujete 120 kil nebo 250...

Hodnocení: +5
dunnoWayne
Vloženo: 09:05:06, 30.06.2010 | profil autora
..když rozebíráte ten doping. Kreatin nepřidá 30% ? To je otázka, když budu vycházet z toho že se nejedná jen o liftery ale prostě o uživatele co se věnují síle, činkám atd. Kreatin muže podpořit a taky podporuje tělo ve třech směrech. Nárust síly, nárust hmoty, a regenerace. O tom jak metabolizuje a kde je doopravdy jeho síla je ted vedlejší. Určitě nefunguje na každýho jak by chtěl a jak měl od výrobce slíbeno ale funguje a pokud jak už jsem to i na foru četl že z toho nemá uživatel žádnej výsledek protože přibral jen po první pulkilovce, zesílil v prvním měsíci o pár kil na benchi ale co si chválí tak aspon regeneraci ......vždyt už jen na té regeneraci se dá lehce spočítat že mu kreatin to znamená legální doping ze 30% pomohl. To není tak těžký pochopit a já s tím souhlasím. Mimochodem jeden ten dotyčný napsal -JEN- po kreatinu dobře regeneruji. To je sakra dost!!!O dresu se nijak rozepisovat nebudu, sám s tím nemám zkušenosti a čísla mě nezajímají, jako názor člověka kterej se na vzpírání díval rád. Nevím, rozhodně by se soutěž s takovým doplnkem a pomocníkem neměla řadit mezi vrchol vzpírání a čehokoliv podobnýho.

Hodnocení: +3
prochm
Vloženo: 08:49:58, 30.06.2010 | profil autora
No já znám jednoho nejmenovaného benčaře.Viděl jsem ho v posilovně když trénoval benchpres a dal se 170 kg 2 opakování a to tak,že u druhého už měl nepatrnou dopomoc.Za necelé tři měsíce dal na závodech lehce 210kg.Samozřejmě bez dresu.Jestli něco bral nebo ne to nevím ale to zlepšení se mi zdá dost podezřelé.

Hodnocení: +2
Lifting
Vloženo: 08:27:31, 30.06.2010 | profil autora
Tak abych to uvedl na pravou míru. Za prvé, já NEJSEM svěřencem onoho nepřímo zmiňovaného trenéra. Nejsem,a nikdy jsem nebyl. Minulost je minulost, víme jak to bylo, ale že je tady s námi v Praze neznamená, že hned musí každý sypat. Za druhé, tady z Prahy ( z těch co jsou tu se mnou na Olympu pod CS MV) ještě nikoho nechytli, protože tady si nikdo nic neprubne a tady se prostě musí jet čistě. Nevím, jak je to v liftu, ale my tady jako repre máme jak český, tak mezinárodní (WADA) monitoring a jen za loňsko jsme každý měli 14 odběrů, z toho 2 krevní!

Hodnocení: +3
drlift_
Vloženo: 07:44:55, 30.06.2010 | profil autora
Nekomu dela sypacka fakt hodne. Videl jsem kluka co mu jen rozdil on a off v benchi delal 30kg a to bylo v rozpeti dvou mesicu, dlouhodobou systematickou sypackou pujde dosahnout nejspis opravdu hodne. Kolik se z ni da vytezit, ale asi nikdo nevi, stejna jako kolik se da zvednout ciste ...

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 00:16:34, 30.06.2010 | profil autora
ze cenu ma jen cistej vykon a beru,ze se dresy nelibi kazdemu,ale jsou tu.Z 38 muzu na MCR-M v Podivine jsem mel 13. nejvyssi drep,na kg.V lepsim dresu to mohlo byt vic,bez dresu mnohem min.Fakt je,ze bez vybavy se v liftu musime smirit s nizsimi vykony.V moji kategorii je to skoro jedno,jinde rozhoduje kazde kilo.V CSST raw kategorie asi nikdy nebude.Nejvic jsou biti talenti,co dokazou vic,nez ostatni,jak je dneska poznat?Kdyby doping tolik nepomahal,nekomu vic ci min,nebude se sypat a ti opravdovi vyniknou spis,tem bych to opravdu pral,sypaci me ale proste vadej!Potom se kdejakej bambula smeje nekomu,kdo da 250,protoze jinej,kteryho treba i capli,dal treba 360,coz by bez fetu nedal.No jo,sport uz jinej nebude.

Hodnocení: 0
bxl.be
Vloženo: 00:01:38, 30.06.2010 | profil autora
Ono to s tema doplnky je trochu jinak ,jestlize zvednes 100kg 6X a po 4tydnech das se 100kg 10X,tak rozdil je 600kg proti 1000kg to jsou zase jina procenta a ta se hodi do reklamy na doplnky :-)

Hodnocení: +5
bxl.be
Vloženo: 23:48:48, 29.06.2010 | profil autora
je velice zavadejici prepocitavat to na procenta vsichni jsme si vedomi, ze zlepseni ze 100kg na 150kg v tlaku je uplne jina hodnota,nez 250kg na 300kg i v pripade,ze dres by pridal jenom 10kg jedna se zde o neuveritelny rozdil.

Hodnocení: +1
mysH
Vloženo: 23:42:59, 29.06.2010 | profil autora
Tim jsem ti chtel naznacit, ze doping ktery prida 30-60% neexistuje. A kreatin rozhodne neprida 20-30%, to by byl uz totiz davno na seznamu ilegalnich latek ..

Hodnocení: -2
Míra Pavlíček
Vloženo: 23:33:05, 29.06.2010 | profil autora
...kasli na doping,i blbej kreatin ti prida na sile 20-30 procent,dle vyrobcu,me staci bezna strava,skoda penez na chemii...

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 22:58:03, 29.06.2010 | profil autora
...je sverenec paseraka anabolik a kolega pozitivnich -viz. seznam dop. pripadu,ono je smutny fakt,ze po provalenych dop. pripadech clovek mnoho duvery v poctivost ve sportu nema,ve svem veku ma na nezkusenost pravo,ale ne na drzost,to je lepsi si utrit hubu pytlem,bez prominuti!Mimochodem -lepsi si vsimat nekterych verejnych vyroku sveho trenera,nez komentovat neco,cemu nehovim.S technikou pozvedu a rozdilech ve vykonu mam osobni zkusenost i s jinymi liftery,s nekterymi i bohatsi,nez si zaslouzili!jo...50 procent neni jen...

Hodnocení: +3
Lifting
Vloženo: 21:46:15, 29.06.2010 | profil autora
Doping dá 30 - 60% na výkonu? To se tedy omlouvám za ten výraz ale, co to je za sra*ku?? To znamená, že pokud dřepnu 300kg raw a nasypal bych, dřepnu ( v případě že by mi doping přidal byť jen 50%) o 150 kilo více - tedy 450Kg?? Vaše příspěvky sleduji již dělší dobu jako tichý čtenář a příjde mi, že neumíte nic jiného, než jen shazovat výkony lidí, kteří zvedají více, než Vy! (Což s prominutím zvedají skoro všichni..) Nad některými Vašimi příspěvky jen kroutím hlavou a u některých nevím, zda mám brečet nebo se smát, protože takové nesmysly nemůže napsat rozumný člověk. Co se týče techniky pozvedu, dresů a bandáží, tak myslím, že všichni lifteři, které znám, na to mají trochu jiný názor než Vy. Ale to už jsou takové drobnosti....

Hodnocení: -3
mysH
Vloženo: 21:21:28, 29.06.2010 | profil autora
30-60% da doping? a muzes mi rict konkretne jaky? takovy bych totiz urcite bral.

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 18:20:11, 29.06.2010 | profil autora
...a dres je i dle meho zbytecna,ale legalni pomucka!30-60 procent vykonu da doping,u dresu a bandazi jde o pouzity material a kvalitu techniky cviku jednotlivych borcu.U mrtvoly zalezi na flexibilite kloubu,podle toho se jede nektera forma sumo stylu nebo nevyhodnejsi klasika,rozdil je bezne 20kg ve prospech suma u borcu s lepsi kloubni pohyblivosti,s dresem vic.Vsechno je to davno vykoumany.Me dresy vadi spis kvuli penezum,jinak nemam problem ze staryho dresu a bandazi vytahnout 70 kg,jini mnohem vic.Na benci jsem zustal na 25 kg u 6 let staryho X-rage.

Hodnocení: 0
dunnoWayne
Vloženo: 16:58:42, 29.06.2010 | profil autora
..slaboučkýmu doping, silnýmu dres...tak si to chtěl?

Hodnocení: +1
mysH
Vloženo: 16:50:19, 29.06.2010 | profil autora
a co myslis ze prida vic kg na vykonu - dres nebo doping? ;)

Hodnocení: 0
Míra Pavlíček
Vloženo: 15:51:51, 29.06.2010 | profil autora
...jako doping,teprve bez dopingu ma vykon sportovni hodnotu!!Bez dresu je to pohodlnejsi,s nim se to musi umet,je to sport.V thajskem boxu maji chranice pod kolena,taky by hned koncili,kdyby narazili holeni na souperovo koleno ci loket!

Hodnocení: 0
bxl.be
Vloženo: 00:00:05, 29.06.2010 | profil autora
Dres by mnel slouzit,jen jako psychologicka pomucka na trenink,aby si clovek mohl zvednout vahu,ktera je za normalnich podminek ,tedy bez dresu,nad jeho sily.Vyzdvihovat takove vykony v dresu je prinejmensim smesne, trohu mne to pripomina toto

http://www.youtube.com/watch?v=PeNtOd7trN0&feature=related

Hodnocení: +1
Rathy
Vloženo: 23:09:01, 28.06.2010 | profil autora
Já si nemůžu pomoct, ale vůbec se mi to benchování v dresech nelíbí ...fakt divná technika a o rozsahu pohubu ani nemluvim, ten člověk má určitě velkou sílu, ale nevím, jestli je na co koukat







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 57 sekundami?
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
Mikuc (19:55) • Všechno špatný k něčemu dobrý! Poskočí nohy, vršek do roka dožene a bude zas jinde! A k...
magazínJosef Květoň - trénink prsou a ramen...
havlic (14:43) • ...no ono to ještě vyleze!bude mě zajímat srovnání s Milanem Šádkem ty 2-3 týdny před s...
magazínSedmdesátiny Jana Smejkala: Můj život...
mirous (13:10) • Super článek! Takového čtení by mělo být víc. Miluji tyto retro pohledy do minulosti ku...
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Amanda (09:01) • Prima fotky. Těším se na ty soutěžní. *79*
magazínMistrovství Čech dorostu a juniorů 20...
Ondra Hájek (19:57) • Soutěže v Kutné Hoře nemůžou zklamat, tenhle tým pořadatelů to má fakt zmáknutý. Co je...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie